Correspondència del dr. Francesc D´Assís Vidal i Barraquer, Cardenalarquebisbe de Tarragona, amb Secretaria D´estat de la Santa

Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Salida en 1 semana
35,00 € 33,25 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas
Libro electrónico*:
Disponible en versión pdf drm Disponible en versión epub Disponible lectura nube
21,00 €
Pack libro y libro electrónico juntos*: 84,50 €
*Para visualizar los libros electrónicos debe tener instalado Adobe Digital Edition en su equipo. Para conocer más pulse aquí.


CORRESPONDÈNCIA DEL DR. FRANCESC D?ASSÍS VIDAL I BARRAQUER, CARDENALARQUEBISBE DE TARRAGONA, AMB SECRETARIA D?ESTAT DE LA SANTA SEU (1936-1939). Al cap de setanta anys de la mort del cardenal Vidal i Barraquer hem de poder apropar-nos al nostre passat, personal i col·lectiu, d´una manera serena, lúcida i racional. La celebració d´aquesta efeméride, i les consideracions que s´exposen entorn a les circumstancies de la seva mort, ens han portat a publicar aquest recull documental. Per altra banda, s´escau plenament a la tasca, ja fa temps iniciada per I´Arxiu Historie Arxidiocesa de Tarragona (AHAT), de publicar i difondre els seus fons documentals. La nostra aportació, confegida a partir deIs documents originals que es serven a I´AHAT, ens acosta, dones, a les intenses i interessants relacions de Vidal i Barraquer amb el cardenal Eugenio Pacelli, secretari d´estat de la Santa Seu.

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar