Libros escritos por
Alícia Villar AguilésDoctora en Sociologia i professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València.
Les seues línies d investigació se centren en l anàlisi de les relacions entre societat i educació, les transformacions en la universitat i les transicions i decisions educatives. Coautora en llibres com Didàctica de la Pantalla III. La universitat en el cine (Alzira: Editorial Germania, 2013), Educació i Gènere. Propostes per pensar i repensar els gèneres (València: Tirant lo Blanch, 2014) i Educación y biografías. Perspectivas pedagógicas y sociológicas actuales (Barcelona: UOC, 2015).
Ha publicat en revistes de sociologia i d educació i és l actual directora de la Revista de la Asociación de Sociología de la Educación (RASE). Ha treballat com a tècnica d informació i assessorament a estudiants i també en el camp de la participació a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha fet estades d investigació a Portugal i a Alemanya i ha sigut Erasmus Teacher a la Universitat de Coïmbra (Portugal).

9788490862339
Educació i Gènere
Alícia Villar Aguilés
Tirant lo Blanch · 09/2014 · Rústica
En stock, salida inmediata
Precio:
4,90 € 4,66 € (Descuento -5.0%)
Libro electrónico*:
Disponible en versión pdf drm Disponible lectura nube
3,00 €
Pack libro y libro electrónico juntos*:
6,50 €