Libros escritos por
Francesco Ardolino

Francesco Ardolino és doctor en Filologia Catalana i professor agregat de la Secció de Filologia Italiana del Departament de Filologia Romànica de la Universitat de Barcelona. És director de la revista Haidé. Estudis maragallians. 
La seua tasca investigadora, dedicada a les literatures catalana i italiana contemporànies, s'ha centrat sobretot en el debat teòric i literari sobre la postmodernitat i les avantguardes, així com en l'estudi de la recepció d'escriptors italians a Catalunya. Així mateix, és especialista en l'obra de Joan Maragall i de Jordi Sarsanedas. 
Entre els seus treballs, destaquen els llibres La solitud de la paraula. Estudi sobre l'obra narrativa de Jordi Sarsanedas (Barcelona, 2004: Premi Crítica Serra d'Or 2005) i Entre el dogma i l'heretgia. Les influències de Dante en l'obra de Joan Maragall (Barcelona, 2006; Premi Fundació Joan Maragall 2004 i Serra d'Or 2007). Ha traduït a l'italià obres de Pere Calders, Josep Palau i Fabre, Baltasar Porcel, Carme Riera, Jaume Cabré, Sebastià Alzamora i Susanna Rafart; a més, ha estat curador de la primera versió integral al català de la Descripció del món, de Marco Polo.

9788411832502
Escriure és reescriure. Anàlisi i testimonis en la literatura actual
Francesco Ardolino
Tirant lo Blanch · 26/01/2024 · Rústica
En stock, entrega en 24-48h
Precio:
17,90 € 17,00 € (Descuento -5.0%)
Libro electrónico*:
Disponible en versión pdf drm Disponible en versión epub Disponible lectura nube
11,00 €
Últimos libros visitados
No ha consultado ningún producto en la sesión actual. Si desea consultar su historial de libros visitados, acceda a su cuenta pinchando aquí.