Libros escritos por
Guillem Izquierdo Grau

Experiència docent
    - Professor associat a Universitat Autònoma de Barcelona (2018 ? 2022). Ha impartit docència en les assignatures de Dret civil I (introducció al Dret civil, Dret de la persona, Dret de família, Dret de successions), Dret civil II (Dret d?obligacions), Dret civil III (Dret dels contractes), Dret civil IV (Drets reals).
Ha impartit docència en el Màster Universitari en Dret Empresarial (mòdul de Dret Internacional Privat i Dret Civil).
   - Professor lector (tenure-eligible lecutrer Serra Húnter) (2022 ? actualitat). 
    - Col·laborador acadèmic a ESADE Business & Law School (2018 ? 2021). Ha impartit docència en les assignatures de Dret de successions, drets reals, introducció al Dret civil i Dret de la persona.
   - Professor col·laborador a Universitat Oberta de Catalunya (2020 - 2023). Ha impartit docència en l?assignatura de Dret civil III (Drets reals). 
  - Col·laborador acadèmic a CUNEF Universidad (curs 2021-2022). Ha impartit docència en les assignatures de Dret civil I (introducció al Dret civil i dret de la persona), Dret Civil IV (règims econòmics matrimonials).

Precio:
29,90 € 28,40 € (Descuento -5.0%)
Libro electrónico*:
Disponible en versión pdf drm Disponible en versión epub Disponible lectura nube
18,00 €
Precio:
19,90 € 18,90 € (Descuento -5.0%)
Libro electrónico*:
Disponible en versión pdf drm Disponible en versión epub Disponible lectura nube
12,00 €
Últimos libros visitados
No ha consultado ningún producto en la sesión actual. Si desea consultar su historial de libros visitados, acceda a su cuenta pinchando aquí.