Promociones exclusivas para clientes

Les polítiques d'habitatge a l'àmbit local. Un exemple a Catalunya Sud

Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
En stock, entrega en 24-48h
19,90 € 18,90 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas
Libro electrónico*:
Disponible en versión pdf drm Disponible en versión epub Disponible lectura nube
12,00 €
*Para visualizar los libros electrónicos debe tener instalado Adobe Digital Edition en su equipo. Para conocer más pulse aquí.


Aquest llibre és una guia per a comprendre millor la situació de l'habitatge a l'actualitat i conèixer quines són les línies d'actuació concretes que es poder dur a terme per part dels ens locals en aquesta matèria. El lector trobarà una primera aproximació acadèmica, lluny de biaixos, a la problemàtica de l'habitatge, així com també les eines de com prevenir-la, tractar-la o reaccionar a ella: generació de nou habitatge i de noves formes de tinença, augment de l'oferta de l'habitatge ja existent, tractament dels habitatges buits i de l'okupació, com progressar cap a l'assequibilitat, com s'imbrica l'habitatge al municipi i al territori i qüestions relacionades amb la governança i la sostenibilitat. 
Lluny també de digressions purament teòriques, les eines estan explicades amb detall, doncs l'obra és fruit d'un treball de recerca i síntesi resultant de l'experiència dels autors en l'elaboració de rigorosos plans locals d'habitatge a la Catalunya Sud, de la qual se'n fa la seva diagnosi, necessàriament prèvia a qualsevol actuació i que té vocació exemplificadora i replicable.
En fi, una obra imprescindible per a alcaldes, regidors, responsables i tècnics d'habitatge d'àmbit local i autonòmic, associacions i fundacions dedicades a promoure l'habitatge social i per a tots aquells que hagin de concebre o implementar polítiques d'habitatge, si volen ser efectius en la seva tasca i saber què funciona i què no al nostre entorn i a nivell internacional.
 

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar